Maak ook gratis gebruik van de adviezen van Gerard Kolkman

Wil je ook energie én geld geld besparen?

dan is een gratis advies aan huis door Gerard Kolkman iets voor jou, Gerard geeft tips voor energiebesparing een gratis advies voor uw persoonlijke situatie. Dit advies is gratis en voor alle burgers uit de Vecht en omstreken en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Voorst.

Gerard zijn interesse gaat uit naar energieverspilling. Zijn credo is “De beste energiebesparing is de energie die u verspilt op te sporen”. Daarnaast kan hij met o.a. de warmtecamera, de energymeter in de slimme meter (meten is weten) u snel duidelijkheid geven. Gerard draagt oplossingen aan en geeft tips en tricks om direct energie te kunnen besparen!
Zijn adviezen om maatregelen te nemen en eventuele aanpassingen door te voeren hebben direct effect op uw verbruik en daarmee ook op uw portemonnee!
Meerdere bewoners gingen je voor en zij zijn enthousiast. Onderaan kunt u enkele voorbeelden lezen. Heeft u ook interesse, neem dan contact op Gerard Kolkman of één van de andere leden van de Energiegroep of stuur een mailtje naar energiek@de-vecht.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.